HomeWebshopInfoContactMijn accountTastingnotes

Webshop » Shippingcosts

Shippingcosts

Praktisch - Ophaling en transport   

1ste mogelijkheid: afhaling  

De bieren kunnen afgehaald worden op bepaalde plaatsen. Uiteraard worden dan geen verzendkosten aangerekend. We gaan er steeds van uit dat wie geen pakket "verzendkosten" aankoopt, zijn bier gewoon komt ophalen.
Een eerste permanent ophaalpunt is in de brouwerij zelf (vanaf 15 februari 2020) op om het even welke dag na afspraak.
Gedurende 2020 zullen er nog verschillende ophaalmomenten zijn, op verschillende plaatsen. Dit zal variëren naargelang de evenementen waar Alvinne aanwezig zal zijn. Als u bijvoorbeeld beslist om een Alvinne Fellow te worden maar u woont in Nederland, kunt u uw bieren ophalen tijdens bvb een taptakeover of op een bierfestival. 
De verschillende ophaalmomenten voor 2020 worden bekend gemaakt ten laatste op 1 januari 2020. Het pakket bier zal beschikbaar zijn vanaf 15 februari 2020.

2de mogelijkheid: verzending: 

We kunnen ook het transport voor u verzorgen. Naargelang het traject komen er dan wel verzendkosten bij. Dit kan eenvoudig door het pakket verzendkosten aan te kopen gekoppeld aan de bestemming. We sturen het pakket op zodra het beschikbaar is.

Tip! Je hoeft echt niet meteen verzendkosten aan te kopen, wacht gerust af tot je weet op welke bierevents je zo ook kan ophalen. Dat is zoveel leuker toch.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft! op glenn@alvinne.be


    Loading...    Privacyverklaring
    Webshop software: EasyWebshop.be